Jäseneksi / Membership

Meillä käy myös maksuvälineenä Smartum verkkomaksu, liikunta- ja kulttuurisetelit, Tyky kuntosetelit ja mobiilimaksuina ePassin SporttiPassi ja Edenred.

Yleistä jäsenmaksusta

Jokaisesta aikuisjäsenestä maksetaan Suomen Ampumaurheiluliitolle 26 EUR. Jäsenmaksuun sisältyy mm. Urheiluampujalehti.

Jäsen- ja liittymismaksut vuodelle 2019:

Aikuiset (yli 20v): 55 € /vuosi, liittyminen 70 €
Nuoret (alle 20v): 15 € /vuosi, liittyminen 0 €

SAL:n alaisesta seurasta siirryttäessä ei peritä liittymismaksua vain käsittelymaksu 20€.

Mikäli sinulla on tulostin, voit tulostaa itsellesi jäsenhakemuksen täytettäväksi.

Hakemuksen voi toimittaa seuran osoitteeseen
Rauman Seudun Urheiluampujat ry, Lonsinkatu 9, 26100 Rauma, tai tuoda se ilma-aseradalle Nummenvahe 8
(ilma-aserata on avoinna lokakuun alusta - maaliskuun loppuun maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-20).

Jäsenasioiden hoitaja on Henri Pihala, puh. 040-595 1198, sähköposti henri.pihala(at)gmail.com

Maksutapavaihtoehtona Smartum verkkomaksu, liikunta- ja kulttuurisetelit, sekä Tyky kuntosetelin. Mobiiliversioina on ePassin SporttiPassi ja Edenred mobiili. Kaikille radoilla on ePassin koodit, lisäksi ne on nähtävissä myös Jäsenhuoneessa.

Jäsen-, liittymis- ja kausimaksut voi maksaa laskulla suoraan tilille tai vaihtoehtoisesti Smartum verkkomaksu, liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Tyky kuntoseteleillä tai suoraan kännykästäsi Epassin sporttipassilla tai Edenred mobiilimaksuna. Maksaessasi seteleillä ne on toimitettava jollekin johtokunnan jäsenelle, mukaan laitettava nimesi ja merkintä mihin maksuun/laskuun setelit kohdistetaan.

General membership fee

For every adult member will be paid 26 EUR to Finnish Shooting Sports Association (SAL). Subscription includes Sporting Shooter magazine.

Membership and joining fees for the year 2019:

Adults (over 20years): 55 € / year, joining 70 €
Young people (less than 20y): 15 € / year, joining 0 €

If you transfer from another association under SAL we will not charge joining fee, only 20 € commission fee.

If you have a printer, you can print out a membership application to fill out.

Applications can be submitted by post to the club:
Rauman Seudun Urheiluampujat ry, Lonsinkatu 9, 26100 Rauma,

or bring it to air gun shooting range at Nummenvahe 8, 26100 Rauma
(air gun shooting range is open from the beginning of October to end of March on Mondays and Wednesdays at 18-20).

Member affairs manager: Henri Pihala, tel. 040-595 1198, e-mail: henri.pihala (at) gmail.com

E-passin maksukoodit

PDF-tiedostoHaulikko (147 kB)