Seuran esittely

Järjestämme myös tutustumis-, polttari-, virkistys-  ja yritystilaisuuksia. Voit ottaa yhteyttä jaoston vetäjään lajista, joista olisitte kiinnostuneita niin voimme sopia yksityiskohdista yhdessä.

Rauman Seudun Urheiluampujat ry on raumalainen urheiluseura, joka kehittää ja ylläpitää urheiluammuntaan tarkoitettuja ratoja sekä järjestää niillä harjoitus- ja kilpailutoimintaa. Seura on Suomen ampumaurheiluliiton (SAL) jäsenyhdistys. Seuraan kuuluu noin 400 jäsentä. Vaikka seura on perustettu vasta vuonna 1997, niin sen juuret ulottuvat aina vuoteen 1951.

Radoilla voidaan harrastaa seuraavia lajeja: ilma-ase, pistooli, kivääri, riistamaali, haulikko, Practical/SRA/IDPA ja Action Air.

Lajit toimivat jaostoina ja valvovat omaa toimintaansa. Ulkopuoliset voivat käyttää ratoja jaostojen valvonnassa ohjeiden mukaisesti.

ILMA-ASERATA

Radan osoite on Nummenvahe 8 eli Nanun koulun jumppasali, käynti yläpihan pääovista.
Ilma-asekausi on tyypillisesti syyskuusta maaliskuun loppuun. Valvottua ammuntaa on radalla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-20.
Mahdolliset lajit ovat ilmakivääri, ilmapistooli, ilmaolympiapistooli, liikkuva maali, putoavat taulut, sekä Action Air. Kartta >>>

KUIVASSUON AMPUMAURHEILUKESKUS

Ammunta on sallittua arkisin klo 09-22. Sunnuntaisin klo 12-21. Pyhisin vain erityisluvalla.
Alueella on kaikkien ehdottomasti noudatettava esille asetettuja turvamääräyksiä.

Ampumaurheilukeskuksen katuosoite on Vuorenalhontie 142, 26510 Rauma. Alueella on pienoiskiväärirata, pistoolirata, riistamaalirata, hirvirata, kohdistus-, IDPA-, SRA- ja practicalrata, sekä skeet- ja traphaulikkoradat. Kartta >>>

Ampumaratojen sallitut käyttöajat:                                  Ma- La klo 9:00-22:00                Su klo 12:00-21:00                                                                      Ammunta on kuitenkin kielletty seuraavina juhlapyhinä: Uudenvuodenpäivä pitkäperjantai                                1. ja 2. pääsiäispäivä           vappu                              helatorstai                    juhannusaatto      itsenäisyyspäivä           jouluaatto                         joulupäivä                      tapaninpäivä.