Materiaalit

Kilpailijan ennakkosuunnitelma:

Seura kannustaa nuoria kilpa-ampujiaan maksamalla SM- ja AM-kilpailujen osallistumismaksut, sekä matkakorvaukset ennakkosuunnitelman mukaan SM-kilpailujen matkoista

Aikuisille maksetaan SM- ja AM-kilpailujen osanottomaksut.

Kuukaudessa maksetaan kuitenkin vain yhden kilpailun maksut.

Lisäksi SM-kilpailuissa menestyneitä ampujia tuetaan stipendien muodossa mahdollisuuksien mukaan.

Matkasuunnitelma:

Matkakuluja korvataan 0,21 €/km ja jokaisesta lisämatkustajasta 0,03 €/km. Korvattavista kilpailumatkoista täytyy esittää matkasuunnitelma johtokunnan hyväksyttäväksi vähintään kaksi viikkoa ennen matkaa.

Matkalaskut on esitettävä seuran matkalaskulomaketta käyttäen ja viimeistään kuukauden kuluessa matkasta.