Nuorisojaosto

Lounais-Suomen AM, Rauma 2016

Seuran nuorisojaosto on perustettu 2011, ja se pyrkii toimimaan yhteistyäelimenä nuorten ja aikuisten välillä. Otamme myös erilaisia ideoita vastaan yhteishengen luomiseen.

Seuran nuorisotoiminta keskittyy tällä hetkellä ilma-aseammuntaan.

Keväällä olemme käyneet tutustumassa ampumakoulun suorittaneiden nuorten kanssa ulkoratojen ruutipuoleen, tarkoituksena tutustuttaa toisenlaisiinkin ampumaurheilulajeihin.

Ilma-aseammunta on haastava harrastus, joka sopii sekä tytöille että pojille. Suositeltava aloitusikä on 7-14 vuotta. Ammunta tapahtuu aluksi tuelta. Harjoittelemaan pääsevät perustiedot ammunnasta ja turvallisuussäännöt opittuaan aina radan ollessa avoinna. Radalla on valvoja, joka opastaa alkuun ja jonka puoleen voi kääntyä aina, kun on kysyttävää.

Radalla opitaan:

• turvallinen tapa käyttäytyä ampumaradalla
  • käsittelemään ampuma-aseita
  • urheiluammunnan alkeet
  • ammunnan säännöt

Moni löytää ampumisesta itselleen elinikäisen, hyvän harrastuksen.

Uusi Nuorisojaosto on muodostumassa ja kehityksen alla. Seuralla ei tällä hetkellä ole rataa, joten  seuraa ilmoittelua . Ilma-ase- Ampumakoulut alkavat kun rata-asia saadaan kuntoon. Nuorison toimintaa on suunnitteilla Kuivassuolle kevään / kesän 2022 aikana. Kannattaa pysyä kuulolla.

Ampumakerho 4. - 9.6.2017