Kiväärijaosto

Kiväärijaoston ohjelma vuodelle 2021

Puheenjohtaja:      Pauli Kärkkäinen

Jäsenet:  Jorma Virta ja Jukka Hyörtti

Kiväärikausi ammutaan toukokuun alusta elokuun loppuun.

Ampumahiihtoa harrastavat voivat ampua samalla kerralla.

Sarjakilpailuissa voi ampua kolmea eri kilpaluokkaa: 60 ls makuu, 3x20 ls 3- asento ja 40 ls vapaa.

Kilpailut ammutaan SAL:n sääntöjen mukaisella 22lr kilpa-aseilla. Seuran mestaruuskilpailuissa noudatetaan SAL:n sarjajakoja.

Vapaa sarja ammutaan 22lr aseella vapaasta asennosta. Ase voi olla lippaallinen tai lippaaton. Toimintatapa voi olla kertalaukaus tai kerta-automaatti. Aseen tähtäintä ei myöskään rajoiteta (eli kaikki optiset ja elektroniset tähtäimet ovat sallittuja). Ampumahiihdossa ammutaan ko. lajiin tarkoitetulla 22lr kilpa-aseilla.

Ohjelmassa oleviin kilpailuihin voi osallistua vain merkittyinä iltoina. Kilpailut alkavat klo17.00.

Mahdolliset muut muutokset kilpailukaudella ovat nähtävillä kivääriradan ilmoitustaululla.

Kiväärijaoston ohjelma vuodelle 2021

1.5.-30.8.2021 välisenä aikana aina maanantaisin on mahdollisuus ampua sarjakilpailuja ja ampua ampumahiihtoon tarkoitettuihin tauluihin. RSA yhteistyökumppani RAHTU:n sarjakilpailu ammutaan parittomina keskiviikkoina.

RAHTU:n sarjakilpailut jatkuvat aina lokakuulle saakka.

Rata toimii myös MPK taukopaikkana, koska kahviossa on homeongelma. Kurssit järjestetään määrättyinä viikonloppuina.

Toukokuu
 Ke25.8.RAHTU 20 ls vapaa
 Ma30.8.3x20ls Mestaruuskilpailu

Kilpailut:

Palkinnot jaetaan seuran syyskokouksessa tai erikseen määrättynä aikana.

SARJAKILPAILUISSA huomioidaan kolme kesän parasta tulosta lopputulokseen sarjajaon A, B ja C perusteella. Kilpailusta jaetaan henkilökohtainen palkinto.

POKAALIKILPAILUISSA ei ole sarjajakoa. Kilpailusta jaetaan kiertopalkinto voittajalle.

MESTARUUSKILPAILUISSA ammutaan seuran mestaruudesta SAL:n sarjajaon perusteella. Kilpailusta jaetaan henkilökohtaiset palkinnot.

Puulaaki-kilpailussa ammutaan 20 laukausta pienoiskiväärillä makuulta ja vapaalla pienoiskiväärillä istuen. Kilpailun ajankohta ja säännöt ilmoitetaan erikseen.

VAKKA-MALJA on Rauman seudun reserviläisyhdistysten välinen kilpailu. Kilpailusta jaetaan kiertopalkinto voittaneelle yhdistykselle.

SEURAOTTELUT järjestetään naapuriseurojen kanssa. Voittava seura saa vuodeksi kiertopalkinnon itselleen. Henkilökohtaiset palkinnot määrittelee järjestävä seura erikseen.

Sarjakilpailuiden sarjat ja tulosrajat:

Makuu                               Asennot

YA                 580                                    540

YB                579–570                           539–520

YC                alle 570                            alle 520

Osallistumismaksut

JäsenetVieraat
Sarjakilpailut3 € / kerta4 € / kerta (palkinto)
Mestaruuskilpailut      3 € / kerta3 € / kerta (ei palkintoa)
Pokaalikilpailut3 € / kerta          3 € / kerta (ei palkintoa)

Kausittainen harjoittelumaksu on 15€, jonka lisäksi peritään yksittäiset kilpailumaksut. Harjoittelu- ja kilpailumaksu on 35€, tällöin ei peritä erillisiä kilpailumaksuja. Seuran ulkopuolisilta kerätään maksu ennen kilpailun alkua.

RAHTU:n jäseniltä ei peritä kilpailumaksua

Kuvia radalta

Ammuntaa tuelta
Talvikopin näkymiä
Makuu ammuntaa

Ampumaratojen sallitut käyttöajat:                                  Ma- La klo 9:00-22:00                Su klo 12:00-21:00                                                                    Ammunta on kuitenkin kielletty seuraavina juhlapyhinä:  Uudenvuodenpäivä pitkäperjantai                                1. ja 2. pääsiäispäivä           vappu                              helatorstai                    juhannusaatto      itsenäisyyspäivä           jouluaatto                         joulupäivä                      tapaninpäivä.

Pienoiskivaääriradan käyttö

Pienoiskiväärirata pois käytöstä 15.6. - 16.6.2020  kattoremontin takia. 15.6. sarjakilpailu peruutetaan.