Ilma-asejaosto

Puheenjohtaja:   Mika Koivisto

Jäsenet: Ismo Suhonen, Jari Roos, Saara Laiho, Arto Kauppinen, Olli Söderlund, Kari Salonen, Timo Huhtanen,                                      Sami Heinonen, Ari Kangaspunta, Ville Anttila, Jukka Hyörtti, Kristian Järnström, Anni Kelhä, Päivi Pärri

Lajit

Ilmapistooli (IP), ilmakivääri (IK), ilmaolympiapistooli (IOP) , ilmahirvi (IH) ja Action Air

Toiminta

Raumalainen ampumaurheilu on vuosikymmenet nojautunut vahvaan nuorisotoimintaan ilma-asejaostossa. Tätä toimintaa kehitetään edelleen järjestämällä ampumakouluja ja pitämällä koulujen kanssa harjoituksia liikuntatunneilla.

Edistyneemmille ampujille järjestetään oma valmennus ja valmentajat.

Yhteistyössä RAHTU ry:n kanssa järjestetään seniori- ammunnat ja pyritään aloittamaan syksyllä koulujen ja yritysten välinen puulaakiammuntojen kilpailutoiminta.

Ohjattu toiminta

Yleinen harjoitteluvuoro maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18:00 - 20:00, valvoja/ohjaaja paikalla.

Nuorisojaoston harjoitteuvuoro tiistaisin klo 17:00 - 20:00

Liikkuvanmaalin harjoitteluvuoro keskiviikkoisin klo 17:00 - 20:00

Action air torstaisin tai perjantaisin klo 18:00 - 20:30, valvoja paikalla kts. jaoston alta vuorot

Kevätkausi 2021

Tilojen puutteen vuoksi kautta ei päästä aloittamaan

Syyskausi 2021

Kausi aloitetaan syyskuusta jouluun, mikäli olemme tilat saaneet siihen mennessä

Koulutus- ja valmennustoiminta

Ampumakoulutoimintaa nuorille ja vähän varttuneemmillekin voidaan järjestää aiemmin hyväksi koettujen periaatteiden mukaisesti seuran omien ampujien toimiessa kouluttajina tai ulkopuolisten kouluttajien toimesta. Ampumakoulutoimintaa voidaan ilma-asiden lisäksi järjestää myös ruutiasekaudella.

Ampumakoulu on tiistaisin ja torstaisin, jolloin valmentaja/ohjaaja paikalla, Heikki Helassalo 040-5917 327

Aiemmin ammuntaa harrastaneet ja/tai ampumakoulun käyneet voivat olla suoraan yhteydessä valmentajiin.

Kilpailutoiminta

Avoin alueellinen kilpailu:

• Rasan kisat
  • Nuorten kisat
  • Tammikuun kisat, nuoret
  • OnLine-kilpailut
  • Seuraottelut: Rauma, V-SA vs. RSA
  • RSA:n mestaruuskilpailut  (SAL:n sarjajako)

Maksut

Jäsenien on mahdollisuus hankkia kausikortti: syyskausi tai kevätkausi 30 €, yhteensä 60 €, johon sisältyy kaikki harjoitukset ja seuran kilpailut.

Muutkin seuraan kuulumattomat ovat myös tervetulleita harjoittelemaan, maksut heiltä ovat 40€ / kausi tai 80 € molemmat kaudet.

Harjoituskerta:

3 € / kerta aikuiset

4 € / kerta vieraat (ei jäsenet)

1 € / kerta nuoret

3 € / kerta nuoret (ei jäsenet)

3 € / kerta koulujen oppilaat

Ryhmät ja PR-tilaisuudet

Tiedustelut Pauli Kärkkäinen 040 573 6254

Meille on ilo ja etuoikeus järjestää teille tai yrityksellenne tapahtuma ampumaurheiluun liittyen.

Tervetuloa!

Sius-laitteet

Talkoo töillä saimme ensimmäiset 10 kpl Sius laitteita asenettua ja käyttövalmiiksi ilma-aseradalla.

Käyttö opastusta saa Veli-Matilta tai Heikiltä.